Megnyílik Magyarország első Safari Parkja!

A koronavírus miatt nagyon nehéz helyzetbe került a Magyar Nemzeti Cirkusz és a Richter Flórián Cirkusz. Bevételi forrás nélkül maradt a két társulat.

Hatalmas költségeket jelent a két cirkusz közel 100 állatának eltartása, de mégsem kezdtünk adománygyűjtő akciókba. Próbáljuk magunk megoldani ezt az egyedi kialakult helyzetet.      Ifj. Richter József másban gondolkozott és ez most megvalósul.

Május 1-jével megnyitjuk Magyarország első autós Safari Parkját Szadán, ami az igazgató úr régi nagy álma volt. 5 hektáros területen, közel 100 állat egy gyönyörű környezetben, ami valóban páratlan lehetőség. Mindez megoldást nyújthat az állatok fenntartására és egy hatalmas élmény a nézőknek, hogy saját autójukkal a zsiráfok, elefántok, zebrák között haladhatnak. Természetesen járványügyi szempontból is megfelelünk mindennek. Saját autóját nem hagyhatja el senki, így ezáltal nincs kapcsolat az emberek és a vendégek között sem. Ez a lehetőség a jelenlegi korlátozások betartása mellett biztosítja az emberek „kimozdulását” úgy, hogy egymást nem fertőzik, de ezzel mégis kicsit kiléphetnek a közösségi életbe, kontaktus nélkül. Az utóbbi napokban hatalmas munkában vagyunk és sok fejtörésen vagyunk túl, hogy mire megnyitjuk kapuinkat, minden a helyén legyen.

Gyere és tekintsd meg gyönyörű állatainkat!

magyarnemzeticirkusz.hu

Gyerek jegy 14 éves korig: 1500 Ft
Felnőtt: 2000 Ft

A Safari Parkot mindenki csak saját autójával veheti igénybe!

( Forrás :Magyar Nemzeti Cirkusz)

( Kiemelt kép:: Magyar Nemzeti Cirkusz facebook )