Nincs újabb igazolt koronavírus-fertőzött Külsővaton

Több napja nincs új koronavírus-fertőzés (COVID-19) a  külsővati Református Szeretet Otthonban,- írja facebook-posztjában  a Külsővati Önkormányzat.

A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybe vevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
198 férőhelyes,teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Céljuk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
A megye területéről fogadják az idős embereket. Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint.
Pszichiátriai- és súlyos szenvedélybetegeket otthonunk nem tud fogadni. Az intézmény nyitott, a lakók személyiségi és szabadságjogait maximálisan tiszteletben tartjuk, bármikor szabadon elhagyhatják az intézményt a házirend előírásainak betartása mellett. Az otthon vezetésének célja, hogy a lakók részére boldog, derűs, kiegyensúlyozott, tartalmas életet biztosítsunk. Filozófiánk kulcsszavai: nyitottság, felkészültség, tisztesség.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3207684159457211&set=a.1728064720752503&type=3&theater

( Forrás :Önkormányzat Külsővat )

( Kiemelt kép: Molnár Márk )