Környezettudatossági és társadalmi felzárkóztatást és befogadást elősegítő képzések, programok szervezése

celldomolk.hu

A celldömölki Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia 3. számú intézkedése alapján a Celldömölk Helyi Akciócsoport pályázati kiírást tesz közzé.

A rendelkezésre álló 15 millió forint támogatási összeget a Celldömölk város területén székhellyel vagy telephellyel rendelkező civil, nonprofit és egyházi szervezetek, helyi önkormányzat, oktatási és közművelődési intézmények számára környezettudatossági és társadalmi felzárkóztatást és befogadást elősegítő képzések, programok megszervezésére, a celldömölki közösségi élet felerősítése és a specifikus igényű társadalmi rétegek városi közösségbe való integrálása érdekében létrehozásra kerülő projektek között osztja szét. A felhívás forrását az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

A helyi felhívás keretében a helyi támogatási kérelmek benyújtására 2020. május 29. naptól 2020. június 25. napig van lehetőség. A helyi felhívás és mellékletei Celldömölk város honlapján a Celldömölk Helyi Akciócsoport logója alatt érhetőek el. A felhívás és mellékletei folyamatosan frissítésre kerülnek.

Bővebb információ http://www.celldomolk.hu/aloldal.php?mod=cikk&id=969