CVSE-Swietelsky-JUFA Hotels Asztalitenisz Csapat évzárója

CVSE-Swietelsky-JUFA Hotels Asztalitenisz Csapat évzáró

Mint egy nagy család töltötték meg a szponzor Jufa-Hotels különtermét a vendégek, szakvezetők, játékosok és a szurkolók.

Az évadzáró rendezvényen jelen volt Nátrán Roland a Magyar Asztalitenisz Szövewtség elnöke, Fehér László polgármester, a szövetség alelnöke.

Megjelentek a szponzorok képviselői is.   Természetesen nem hiányoztak a fiatalok, kicsik és nagyobbak. Nem véletlen, hiszen Celldömölk pingpongos munkájában a legfontosabbnak tartja az utánpótlás nevelését. Lórántffy Tibor szakosztályvezető bevezetőjében az elmúlt év eredményeiről számolt be. Szólt a távozókról illetve a két új játékos érkezéséről. Őt követte Nátrán Roland elnök, aki szólt a válogatott csapat eredményeiről. Kiemelte a női csapatot, akik olimpiai kvótát szerezte. Továbbá szólt arról, hogy Celldömölk egy olyan bázis az asztalitenisz életében, ahol több évtizede versenyezhetnek, nevelődhetnek a fiatalok. Ennek egyik fontos állomása volt az új csarnok elkészülte. Ennek köszönhetően olyan régiós bázis létesülhetett, ahol az utánpótlás nevelés kiemelt szerepet kap. Fehér László polgármester köszöntőjében szintén nagy szerepet szánt az utánpótlás kérdésének. A város legyen bármilyen anyagi helyzetben, a fiatalok fejlődését, minden sportágban biztosítani kívánja. Nem csak pénz kérdés, hanem fontos az edzők hozzáállása, a gyerekekben legyen meg az elhivatottság, a sport szeretete iránt. Ebben tud sokat segíteni a csarnok felépülése. Mint mondotta a vírus helyzet a szponzorok támogatásában bizonyos mértékű csökkenést mutat, de reméli, hogy a szép eredmények láttán továbbra is a csapat mellett állnak. Ezt követően a szponzorok képviselői kaptak szót, akik ígéretet tettek arra, hogy az anyagi helyzettől függően, ha kevesebbet is tudnak adni, de kiállnak a csapat mellett. Ők is tudják, hogy egy ilyen magas szintű munka, a kimagasló eredmények láttán minden tőlük telhetőt megtesznek a későbbiek folyamán is. A rendezvény hivatalos befejezését követően a Jufa-Hotels jóvoltából egy kötetlen beszélgetés folytatódhatott a jó ízű vacsora elfogyasztása közben.

(Fotók: Giczi Sándor )