Pályázati felhívás I.

Celldömölk HACS  pályázati felhívása.

Újra megnyitásra került a helyi pályázati felhívás Közösségi terek felújítása, kialakítása és a közösségi terek működéséhez kapcsolódó eszközök beszerzése.

Magyarország Kormányának felhívására került elkészítésre a Celldömölki Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia „Érezd magad jól Celldömölkön!” címmel. A stratégia 1. számú intézkedése alapján a Celldömölk Helyi Akciócsoport pályázati kiírást tesz közzé. A rendelkezésre álló 149 millió forint támogatási összeget a Celldömölk város területén székhellyel vagy telephellyel rendelkező civil, nonprofit és egyházi szervezetek, helyi önkormányzat, oktatási és közművelődési intézmények számára közösségi programok
megszervezésére, a celldömölki közösségi élet felerősítése és a specifikus igényű társadalmi rétegek városi közösségbe való integrálása érdekében létrehozásra kerülő projektek között osztja szét. A felhívás forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

A helyi felhívás keretében a helyi támogatási
kérelmek benyújtására 2020 szeptember 11. naptól 2020. szeptember 21. napig van lehetőség.
A helyi felhívás és mellékletei Celldömölk város honlapján az Széchenyi 2020-as pályázatok aloldalon érhető el az „Érezd magad jól Celldömölkön!” link alatti Letölthető anyagok között.
A felhívás és mellékletei folyamatosan frissítésre kerülnek.

http://www.celldomolk.hu/aloldal.php?mod=cikk&id=969