Megint forgatnak a Ság hegyen

Az eredetileg Magyarország Kalandora munkacímmel engedélyezett, végül valószínűleg TOTEM címmel képernyőre kerülő kalandreality előreláthatólag ősszel látható a TV2 képernyőjén, de a forgatást még ebben a hónapban megkezdik.

A Media1 által közölt adatok szerint a forgatási helyszínek között van a Gyenesdiási bánya, a Darvastó bauxit bánya, a Vindornyaszőlős ⁄ Nagygörbő sziklafolyosó és a Ság-hegy is, a portál pedig valószínűsíti, hogy a TOTEM egy kincskeresős kalandműsor lesz.

Media1 által feldolgozott engedélyből az is kiderült, hogy a TV2 napokon belül elkezdi az engedély szövege szerint „Magyarország Kalandora” címet viselő műsor forgatását. Ugyanakkor Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatójának korábbi szavai alapján úgy tűnik, hogy ez a TOTEM című “monumentális kalandreality” lesz.

Az engedély szerint az utolsó bontási nap 2021. május 23. lesz, a reality forgatását eddigre be kell fejezni a védett területen.

A helyszíni építés kezdési időpontjának március 29-et jelöltek meg, a jelek szerint tehát Gyenesdiáson hamarosan tehát munkába állnak a kamerák és a tervezett reality szereplői megkezdik a kincsek felkutatását, amit majd a néző az ősszel láthatnak.

A TV2 TOTEM című műsorának forgatási engedélyei a Balaton-felvidékre

(Forrás : media1.hu )