Csapatmunkával szereztek bronzérmet a celli asztaliteniszezők

Az idei év erőviszonyait látva reálisként értékelhető  a CVSE-Swietelsky Future FM férfi asztalitenisz csapat idei teljesítménye.
Az Extraligás csapat harmadik helyezést ért el Budaörsön rendezett Final Fouron. Így már 17 érmet szereztek 2005-től. Nyolc arany, öt ezüst, és négy bronzérmet tudhat magának a csapat. A Fazekas Péter, Kriston Dániel továbbá  David Serdaroglu összeállítású csapat eredménye ebben a szezonban az erőviszonyokat tekintve jelenleg reális.

A most zárult bajnokságban a szakosztály 7 csapatot szerepeltetett különböző osztályokban. Ezek közül 3 bronzérmet szerzett, lett egy 4. helyezett, a Megyei I. és II. osztályban lévő 3 együttesek nem tudták befejezni a bajnokságot a vírus miatt.  Az új versenykiírás szerint ezután négy játékos szerepel az Extraligában a korábbi három helyett. Mindenképpen versenyeztetni kell egy 21 éven alulit is a következő kiírásban.

Távozott az Extra ligás csapatból David Serdaroglu.  Fazekas Péter, Kriston Dániel valamint Baranyai Domonkos mellé érkezett Jakab János, Huzsvár Erik és Hodaei Seyedamir Hossein iráni válogatott játékos. Ő 23 éves jelenleg a világranglista 169. helyén áll, két évvel ezelőtt vezette az U 21-s világranglistát.

 Huzsvár 17 éves, jelenleg a legtehetségesebb utánpótlás korú magyar fiatal, őt 1 év kölcsönben van náluk a KSI-től.

Jakab János 2008-ban Pekingben olimpikon volt, tudása az óta sem kopott meg, nagy erősítésként érkezett. A szakvezetés úgy látja, hogy az igazolásokkal erősödött a csapat, meg az új versenykiírás miatt az Extraligában négy játékos játszik bajnokit a korábbi három helyett. Egy 21 éven aluli játékosnak is szerepelnie kell.

Az értékelésen elhangzott, hogy a csapat az igazolásokkal erősebb lett. Mind a szakosztályvezetés, mind a játékosok véleménye az, hogy a Pécs továbbra is a legerősebb csapat, Szécsény együttese gyengébb csapattal folytatja, viszont Komló megerősödött. A kötetlen hangulatú évértékelőn a szakosztályvezetés átadta a csapatoknak a megérdemelt elismeréseket. Az Extraligás csapat tagjai előtt a bajnoki cím megszerzése a cél, következő idényben! A többi csapat eredményén is van lehetőség javítani, hisz a szakosztályvezetésen ez nem múlik, amint ezt Fehér László polgármester, Lórántfy Tibor ügyvezető az esemény lezárásaként elmondták.

Az évértékelőn megköszönték a nagyobb szponzorok egész éves támogatását. Celldömölk Város Önkormányzata, SWIETELSKY KFT,  HEXUM Tartálypark Zrt., FUTURE FM Zrt., OIL-MS Hungary KFT., Vasivíz Zrt.