Hencz Kornél MSZP-Párbeszéd képviselőjelöltjének kampánykörútja.

Karácsony Gergelyt Budapest főpolgármesterét, miniszterelnök-jelöltet, répcelaki látogatását követően Celldömölkre várták, Kunhalmi Ágnessel, az MSZP társelnökével együtt.

Egyik fontos motivációjuk a baloldali összefogás erősítése. Karácsony Gergelyt és Kunhalmi Ágnest fogadta Fehér László polgármester valamint Hencz Kornél képviselőjelölt.

Képviselő Asszony először a Kiss Péter emlékparkba látogatott, majd a Rózsavölgyi cukrászda előtt találkozott Karácsony Gergellyel és a megjelent érdeklődőkkel.A kötetlen beszélgetés alatt mindketten hangsúlyozták, hogy csakis közös erővel győzhet a demokratikus baloldal. Kérték a szimpatizánsokat, hogy támogassák Hencz Kornélt, aki Celldömölkön már alpolgármesterként is bizonyította rátermettségét, hozzáértését. Együtt folytatták útjukat a következő kampány helyszínre, Sárvárra. Ott Szabó Lajos volt országgyűlési képviselővel, Klimits István önkormányzati képviselővel és Farkas János civil aktivistával egyeztettek.

 

A szimpatizánsokkal való találkozó a Kossuth téren, majd a Banya Tanya étteremben egy hangulatos pizza sütögetés közben zajlott. Késő délután Szombathely központjában kapcsolódtak be Ungár Péter országgyűlési képviselőjelölt kampányrendezvényébe.