„Házhoz megyünk!” Celldömölkön.

A „Házhoz megyünk!” vagyonvédelmi program keretében szerdán a Celldömölkön a Géfin Gyula téren találkozhattak az érdeklődök a rendőrség kitelepülési pontján e terület szakemberével Németh Andrea c.r. őrnaggyal, a Bűnmegelőzési Alosztály kiemelt fő nyomozójával.

 

 

A „Házhoz megyünk!” vagyonvédelmi program célja, hogy hiteles forrásból, szakértőktől származó információk közreadásával segítse a lakosságot a veszélyhelyzetek elkerülése, valamint a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában.

Az érdeklődők ismereteiket bővíthették a biztonságos internethasználatról, a kábítószer veszélyeiről és az áldozattá válás megelőzésének lehetőségeiről. A standon ottlétünkkor éppen két kerékpár regisztrációja történt. A sátornál totót is lehetett kitölteni a bűnmegelőzés kapcsán, melyet egy család gyermekükkel közösen töltöttek ki.

Természetesen nem maradhatott el az ajándék, a kitűnő megoldás után. A standnál az Aegon biztosító társaság képviseletében Somogyiné Erdélyi Ilona, az Alpokalja Értékesítési Ügynökség közvetítője tájékoztatta az érdeklődőket a vagyonvédelemmel kapcsolatos biztosítási formákról.

A standot időközben meglátogatta, Fehér László polgármester és Hencz Kornél alpolgármester. Mindketten arról tájékoztatták a 9500.hu szerkesztőségét, hogy az ilyen kitelepülés a lakosság biztonság érzetét erősítheti, hiszen azt látják és érzik, hogy a Rendőrség fontosnak ítéli és kiemelten kezeli a lakosság vagyonvédelmét.