Martoniczné Németh Évát köszöntötte a városvezetés

Neves állami kitüntetése után a városvezetés is köszöntötte Martoniczné Németh Éva, koordinátor védőnőt.

A gratulációkat szerdán fogadhatta a Városháza házasságkötő termében.

A védőnők generálisan, küldetésüknek érzik azt, hogy minden új életet gondozzanak, az egészséges születésért, majd a későbbiekben az ebben a tudatban való nevelésért.

Munkájuk elengedhetetlen a kismamák, fiatal édesanyák, valamint gyermekek életében. Martoniczné Németh Éva már 35 éve tevékenykedik ebben a szakmában, hozzájárulva ezzel a celldömölki védőnői szolgálat sikerességéhez.

Ez alkalommal kiemelkedő szakmai tevékenysége miatt részesült állami elismerésben. Munkáját már évtizedek óta nagy gonddal, és felelősséggel végzi, melynek gyümölcse még inkább beérett a neves kitüntetés által.

A megyei vezető védőnő által történt a felterjesztés, ami sikeres lett, így később Budapesten, a Duna Palotában vehette át díját Rétvári Bence, parlamenti államtitkártól.A díjátadó ünnepséget fogadás követte, így kellemes hangulatban zárhatták a napot.
Celldömölk életében is aktív szerepet vállalva segíti a gyermekek, és fiatalok életét, mint védőnő, így a köszöntéséből a városvezetés sem maradhatott ki
.

Szerdán, a Városháza házasságkötő termében fogadta Fehér László polgármester, Hencz Kornél alpolgármester, Farkas Gábor jegyző, valamint Nagy Zoltán a Népjóléti Szolgálat igazgatója. A gratuláció mellett, egy-egy csokor virággal köszöntötték, és hálálták meg az eddigi években végzett munkáját, sok sikert kívánva neki a továbbiakra nézve.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .