Idősek Világnapja

A Népjóléti Szolgálat egy év kihagyás után ismét megrendezte a három klub tagjainak az Idősek Világnapja alkalmából hagyományos találkozóját.

A rendezvénynek a Vasvirág hotel adott otthont. Söptei Józsefné alpolgármester asszony, köszöntötte a megjelenteket. Elérzékenyülve köszönte meg a megjelenteknek a hosszú éveken át elvégzett munkát, hozzátette, hogy nem csak a családban, de a munkahelyen és a közösségi munkában is aktívan kivették a részüket. Felhívta a jelenlévők figyelmét, hogy október 9.-én a Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület szervezésében Karda Beáta műsorát halhatják az Idősek Napi rendezvényen.

Az Önkormányzattól mindhárom klub kapott ajándékcsomagot, amelyet Söptei Józsefné alpolgármester asszony, illetve Farkas Gábor jegyző adott át. Alpolgármester asszony átadta a távollévő Fehér László polgármester jókívánságait is. Ajándékkal kedveskedett, a Városgondnokság, valamint Karádi Mihály képviselő is. Marics Sándorné képviselő asszony illetve munkatársai, egész évben folyamatosan támogatják az intézményt.

Nagy Zoltán igazgató

Majd ezután Nagy Zoltán igazgató köszönte meg az ajándékokat és a támogatásokat, melyek a három klub részére érkeznek.  Az igazgató személyes történetén keresztül köszönte meg az idősebb generáció több évtizedes munkáját, továbbá az általuk átadott tapasztalatokat, bölcsességeket.

A Hotel nagytermében helyet foglaló szép korúak, Szalai-Ziembicki Dóra kitűnő, szívet melengető előadását hallgatták meg. Ezt követően a Potyautasok együttes egyik tagja Szórádi Szabolcs fergeteges hangulatot varázsolt. Nem lehetett kihagyni a táncot, a fájós derekak, lábak megélénkültek a késő délutáni befejezésig.