Két ittas járművezetővel szemben fejezték be a nyomozást a celldömölki rendőrök.

A járőrök 2021. szeptember 18-án, a délelőtti órákban igazoltattak egy személyautóval közlekedő férfit Szergény belterületén. A helyszíni intézkedés során a 49 éves sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították.

Celldömölki munkatársaink 2021. szeptember 19-én, az éjjeli órákban, a Celldömölk és Vönöck közötti útszakaszaszon intézkedtek egy női sofőrrel szemben, aki gépkocsijával az árokba hajtott. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a 19 éves járművezető szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt, ezért őt további mintavétel céljából előállították.

Mindkét sofőrrel szemben büntetőeljárás indult járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A szükséges eljárási cselekményeket a Celldömölki Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya elvégezte és a keletkezett iratokat a vádemelés előkészítése érdekében megküldte a Sárvári Járási Ügyészségnek – írja a police.hu.

Kiemelt képünk illusztráció!