Elérte a kampány szele Vas megyét

A hivatalos kampányidőszakot megelőző nyitórendezvényt tartott Hencz Kornél, az ellenzék közös parlamenti képviselőjelöltje.

Korózs Lajos Hencz Kornél Fehér László celldömölki  fórumon

A választási kampány február 12-én veszi kezdetét. Hónapok óta hallunk és beszélünk róla, készülünk rá. Az őszi előválasztáson Vas 02-es választókerületében a többség Hencz Kornélnak szavazott bizalmat, így az áprilisi választáson Ő mérettetheti meg magát a kormánypárt jelöltjével szemben.

Szavazói támogatásra számítva kezdte meg kampánytevékenységét, melynek nyitórendezvénye volt a Sárváron megszervezett sajtótájékoztató és fórum. Az eseményen részt vett Korózs Lajos országgyűlési képviselő, dr. Nemény András Szombathely, Fehér László Celldömölk, Szabó József Répcelakpolgármestere, Horváth Soma és László Győző Szombathely alpolgármesterei, Hetyési Marianna a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke, Németh Ákos az LMP vas megyei elnöke, Varga Márk az MMM képviseletében valamint Eiveck Péter sárvári képviselő. A sajtótájékoztatón mindannyian felszólaltak és támogatásukról biztosították Hencz Kornélt. Korózs Lajos hangsúlyozta, hogy változásra, változtatásra van szükség. Kiemelte azonban, hogy nem mindentől kell megszabadulni, amit a Fidesz hozott létre. Véleménye szerint kormányzásuk sikeres akcióit meg kell tartani, esetlegesen továbbfejleszteni.

Korózs Lajos Hencz Kornél Horváth Soma dr. Nemény András Fehér László sárvári sajtótájékoztatón

A tájékoztatót követően, nagy érdeklődés mellett lakossági fórum vette kezdetét.

Az ellenzék közös jelöltje felvázolta terveit, hangsúlyozta a kormányváltás fontosságát és buzdított mindenkit a szavazáson való részvételre.