Asztalitenisz, Helyi hírek, Sport

Otthon szenvedett meglepő vereséget a Celldömölk

Asztalitenisz Extraliga CYSE Swietelsky Future FM – PTE PEAC Kalo Méh 2:5

A tabella első két helyezettje találkozott a rangadó mérkőzésen. A vendégek győzelme a látottak alapján megérdemelt. A hazai csapatnak lesz miért visszavágni a Final four budaörsi rendezvényén, amennyiben a döntőt játszik mindkét csapat.

Klampár Tibor világbajnok asztaliteniszező,edző kérdeztük.

Klampár Tibor világbajnok asztaliteniszező,edző

Nagyon örülök, hogy Jónyer István barátom a Nemzet Sportolója lett, egy kiváló sportember kapta meg ezt az elismerést. Véleményem szerint mindhárman megérdemelhettük volna, tudom, hogy Pista, mint négyszeres világbajnok maximálisan előnyt élvezett. Természetesen ennek ellenére én csak megismételni tudom magam, hogy Pista sportbeli eredményei alapján maximálisan megérdemelte, hogy a top 12 ikonok közé került. Örülök annak, hogy az asztalitenisz eme elismeréssel ismét olyan rangot kapott, amellyel büszkélkedhetünk.

Demeter Lehel a  PTE PEAC Kalo Méh játékosa nyilatkozott a mai mérkőzés után.

Demeter Lehel a  PTE PEAC Kalo Méh játékosa

Természetesen mindenképpen revánsot szerettünk volna venni az otthoni verességért, mindenképpen szeretnénk első helyen végezni az alapszakaszban. Minden egyes mérkőzésre nagyon oda kell figyelnünk, a sportban bármi megtörténhet. Az előző héten Európa kupán vettünk részt Varasdinban, az ottani mérkőzések jó felvezetésnek voltak tekinthetők a mai rangadónak. A párosban szinte simán győztünk 3:0-ra, bár az eredmény nem tükrözi a mérkőzés menetét. Minden egyes meccsnek létfontossága volt, a mai mérkőzés eredménye alapján úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk, a kitűnő képességekkel rendelkező celldömölkiek ellen. A Finál Foulra készülünk természetesen gőzerővel, hátra van még két mérkőzésünk, mindkettőn természetesen győzni szeretnénk, a finálén minden megtörténhet, de szeretnénk megvédeni a tavaly kivívott elsőség.

(Fotó / cikk : Giczi Sándor )

Szólj hozzá!

Hozzászólás lezárva