Felhívás!!!

Az alábbiakban közzétesszük Celldömölk Város Önkormányzata nevében Fehér László polgármester felhívását:

A koronavírus-fertőzéssel kapcsolatban folyamatosan egyeztettünk az önkormányzat által fenntartott intézmények vezetőivel, a társintézményekkel, figyelembe vettük az aktuális cselekvési protokollt, a teendőket.

Az alapvető védekezés feltételeinek biztosítása érdekében a közösségi létesítmények mosdóiban fertőtlenítő kézmosókat helyeztünk ki.

Látogatási tilalom lépett életbe a Népjóléti Szolgálat időellátást végző intézményeiben. Az óvodák egyelőre működnek, bezárásáról akkor döntünk, ha az iskolákat országosan bezárják.

Magyarország Kormánya 2020. március 11-én a belügyminiszter és az operatív törzs javaslatára rendkívüli jogrendet hirdetett, veszélyhelyzet elrendeléséről döntött.

Az intézkedések között szerepel, hogy a 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását megtiltják. Ennek megfelelően, a biztonság és a koronavírus elleni védekezés érdekében önkormányzatunk nem tartja meg a március 15-i ünnepséget. Elmarad az Alsósági Tigrisek által Pethő Petra emlékére szombatra tervezett labdarúgótorna, a Kemenesaljai Művelődési Központban hétfőre tervezett Zorán-koncert.

Vigyázzunk egymásra!

A szükséges intézkedésekről a későbbiekben a város internetes honlapján és a TV-Cell facebook-oldalán adunk tájékoztatást.

(forrás :Tévé Cell )